Esther Brendel-Engelbertink

Esther Blaauw van Hypnotherapie Blaauw

Mijn naam is Esther Brendel-Engelbertink

Toen ik een zo’n 18 jaar geleden begon bij Praktijk Blaauw is mijn fascinatie ontstaan voor het menselijk brein. Vol passie werkte ik samen met mijn man Roland Blaauw (oprichter van praktijk Blaauw) om samen de beste en breedste zorg te kunnen bieden voor onze cliënten.

Nadat ik als sportmasseur had gewerkt in de praktijk, ging ik mij meer richten op het mentale gedeelte van de mens. Eerst als mediator om vervolgens relatie therapie te gaan doen. Deze opleiding heb ik later uitgebreid met de opleiding seksuologie. Omdat de neurologie steeds belangrijker werd binnen de praktijk, ben ik me vervolgens gaan specialiseren in het maken van EEG’s en het trainen van de hersenen met neurofeedback.

Toen Roland met het idee kwam om hypnotherapie als aanvulling te gaan doen binnen de praktijk werd ik direct enthousiast. Ik ben me toen gaan verdiepen in de directe hypnose. Door direct te communiceren met het onderbewustzijn worden jarenlange klachten opgelost.

In 2016 is mijn man Roland helaas overleden en heb ik de praktijk overgenomen. Ik ben nu nog meer gedreven om samen met mijn geweldige team onze cliënten te helpen/begeleiden. Ik ben heel dankbaar dat ik weer nieuwe liefde mag ervaren met mijn huidige man Eric.

Door mijn persoonlijke en mijn werkervaringen kan ik me goed verplaatsen in mensen. Ik kan goed luisteren en ik ben altijd op zoek naar datgene dat voor mijn cliënt het beste is.

Mijn specialisatie ligt bij mentale problemen, zoals depressie, angsten, dwangstoornissen, rouwverwerking en seksuele klachten.  Als seksuoloog richt ik mij vooral op verschillende vormen van intimiteit. Hoe gaan mensen om met intimiteit na bijvoorbeeld een ongeluk. Er ontstaat dan een nieuwe vorm van intimiteit. Maar ook hoe mensen omgaan met specifieke seksuele voorkeuren, zoals bijvoorbeeld BDSM of polyamorie. Meer hierover op mijn website http://www.inner-passion.nl

Ik ben altijd bezig mezelf te blijven ontwikkelen, het vergaren van kennis is inmiddels een passie geworden.

  • Opleidingen en gevolgde trainingen:
  • Gediplomeerd Internationaal Register hypnotherapeut
  • HBO seksuologie
  • Master HypnoKids, WLM Hypnosis – USA (Jeffrey Stephens)
  • Master IMR+Swan technique
  • Masterclass Jeffrey Stephens Direct Hypnosis Protocol
  • Relatie-stress counseling
  • Neurofeedback specialist
  • Mediation

Voor hypnotherapie ben ik aangesloten bij het International Hypnotherapist Register.

IHR: Lidnr 1030

Klachtenportaalzorg: Lidnr. 1840

Heb je een vraag?

Of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met mij of maak een afspraak via het afspraakformulier.

© Copyright - Hypnotherapie Blaauw
Call Now Button